Flores
Door: marjawierda
Blijf op de hoogte en volg Marja
22 September 2011 | Indonesië, Lombok
Oh, nog even een totaal ander detail. Er zijn bijna geen honden op Flores, en waarom niet? zij worden opgegeten. Dus als je een puppie ziet weet je niet of het een huisdier is of een hapje. Iedereen bedankt voor alle lieve reacties en felecitaties Marja
22 September 2011 - 05:17
Nathalie:
Lieve Marja, Wa gezellig om 2 dagen achter elkaar iets van je te lezen. Ik lees dat je geniet, mooi zo. Hier zitten we weer volop in de werkmodus dat is ook leuk. Verder heb ik een gast uit Zambia dus spreken ook over het maken van een reis volgend jaar. Hoop nog veel van je te lezen. We genieten er van. dikke kus Nathalie -
22 September 2011 - 05:23
Nathalie:
Lief jopje,
Heb ik het al verzonden en realiseer ik me dat ik niets over je verjaardag heb gezegd. Ik wens je uiteraard een fantastische dag, maar vooral hoop ik en tevens ga ik er van uit dat je er een spectaculair en heerlijk jaar van maakt.
Dikke verjaardagszoen Nathalie
22 September 2011 - 05:43
Andréas:
Er is er één jarig hoera hoera! En daarom zingen wij blij....Lang zal ze leven,lang zal ze leven,lang zal ze leven in de gloria,in de gloria,in de gloria!!!HIEPERDEPIEP HOERA!!! HIEPERDEPIEP HOERA!!!
Marja hartelijk gefeliciteerd en een HELE DIKKE KUS Andréas -
22 September 2011 - 07:13
Lien:
Dag schoonmoeder, gefeliciteerd met je verjaardag. Ook namens Bert. Voelde die nou anders dan in Nederland jarig te zijn?
Leuk om je verhaaltjes te lezen. Wel zielig van die honden. Hoe zit het met de katten? Die worden hopelijk toch niet opgegeten?
Hier gaat het allemaal z'n gangetje. In November gaan Bert en ik een weekendje naar Texel. Ik ga daar mee doen met een muziek workshop en Bert gaat bij Andreas op bezoek.
Groetjes van Lien
22 September 2011 - 07:21
Willemien:
Hieperdepiep. Al weer een jaar voorbij. En neem vooral veel van die matriarchale en animisten cultuur mee trug (niet de hondenmaaltijd graag, we willen Iris nog even bij ons houden - is toch te taai vrees ik..). Het timmerwerk is erg mooi geworden. Hij is nu begonnen met schilderen. En Jansje hoort bij de tien beste winkels van Nederland. We gaan voor nummer 1!!!! -
22 September 2011 - 10:54
Eveline:
Hoi Marja.
Ik lees net je reisverslag weer.
Je hebt het gelukkig nog steeds naar je zin, fijn om te horen.
Leuk trouwens dat er nu ook foto's opstaan.
En natuurlijk wil ik je gelijk feliciteren met je verjaardag!
Het zal wel een hele gekke verjaardag zijn, zover van je vrienden en familie vandaan. Maar daarom misschien ook juist wel heel apart.
Blijf genieten, wijffie! :)
Dikke kus Eveline.