Flores
Door: marjawierda
Blijf op de hoogte en volg Marja
21 September 2011 | Indonesië, Lombok
Geen foto's fototoestel stuk. Krijg wel de foto,s van andere backpackers thuis gestuurd.
21 September 2011 - 08:41
Annet Flink:
Volgens mij heb je in korte tijd al heel erg veel gezien en meegemaakt. Zo verschillend allemaal.
Alvast van harte gefeliciteerd, blijf nog even in dat hotel (alleen de naam maakt je al gelukkig)en vier het daar met een lekker etentje. We denken aan je.
John en Annet -
21 September 2011 - 09:04
Willemien:
wat een keurig opgeruimtd bureau met een mooi gevulde ijskast (vooral de onderste plank..). wij zullen in de buurt je verjaardag goed vieren. Happy, happy -
21 September 2011 - 09:41
Judith Van Bueren:
Hi Marja, wat leuk om over je avonturen te horen! Ik zou zo met je ruilen... ;)
Ik heb de draad van het gewone leven wel weer aardig opgepakt maar heb wel heimwee naar onze eigen reis. Er is niets heerlijkers dan in een warm land met aardige mensen op ontdekking te gaan. Geniet er maar geweldig van en ik hou je in de gaten. Liefs, Judith
PS Heb expres niets over de Daaf te melden... -
21 September 2011 - 11:06
Yvonne:
alvast gefeliciteerd met je verjaardag.
Spannende verhalen heb je. Ik ga overmorgen naar Nepal, hoop dat het daar veiliger is. Lees je verhalen wel als ik terug ben. Sterkte en geniet ervan.